Pias Häst & Ridsport

Skåne län

Information

Pias Häst & Ridsport hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Pias Häst & Ridsport finns. I Kävlinge så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Pias Häst & Ridsport tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Pias Häst & Ridsport har haft sedan 1997-01-01. Pias Häst & Ridsport har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Pias Häst & Ridsport så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-432914.

Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Pias Häst & Ridsport har idag 580106-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Pias Häst & Ridsport

Försäljning av häst- och ridutrustning till ridklubbar.

I Pias Häst & Ridsport så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bocander, Pia Ingela Susanne som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .