Becktors Furetorp

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kävlinge och Becktors Furetorp är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Becktors Furetorp är ett av dem. Statusen för Becktors Furetorp är att Bolaget är aktivt.

Becktors Furetorp är ett Enskild firma och skapades 1997-10-23. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där företaget finns i jobbar för att företag som Becktors Furetorp ska trivas.

Becktors Furetorp är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27. I Kävlinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bedriver försäljning av produkter i butik såsom växter, trädgårdstillbehör, hantverksprodukter samt möbler och därmed förenlig verksamhet. Bedriver kurser i trädgårds- och inredningsdesign, utställningar för konstnärer och hantverkare samt andra arrangemang.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Becktors Furetorp är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Becktors Furetorp och det finns flera företag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Becktors Furetorp så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-775307.

.

De som är på något sätt har med Becktors Furetorp är Becktor, Liv som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Becktors Furetorp har 571007-XXXX som sitt organisationsnummer.