Carni AB

Skåne län

Information

556741-9147 är organisationsnummer för företaget Carni AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Carni AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som Carni AB finns i.

Carni AB har varit registrerat sedan 2007-11-01 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Carni AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Carni AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Carni AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Dahle, Inger Margareta -Rosén, Knut Olof Mikael

Vill ni komma i kontakt med Carni AB så kan ni göra det på telefon genom 0737-321064 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva elektronisk publicering samt försäljning av annonser, förvaltning av fast och lös egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Carni AB och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,