Elgruppen i Lomma AB

Skåne län

Information

Elgruppen i Lomma AB är ett av många företag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Elgruppen i Lomma AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Elgruppen i Lomma AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-05-17.

Elgruppen i Lomma AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-04-30. Men sedan 2007-05-17 så har Elgruppen i Lomma AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Profilv. 4, 246 43, Löddeköpinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elgruppen i Lomma AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9400488.

Kävlinge arbetar för att företag som Elgruppen i Lomma AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Elgruppen i Lomma AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva försäljning av elmaterial, elentreprenad och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fastigheter, aktier och övrig lös egendom.

Firmatecknare för Elgruppen i Lomma AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elgruppen i Lomma AB och det är följande personer, Thuresson, Karl Börje Peter som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engman, Kjell Ingvar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Engman, Ingela Marie som är född 1968 och har titeln Suppleant, Jönsson, Marie Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Elgruppen i Lomma AB är 556729-0845.