seijsings rullande kiosker AB

Skåne län

Information

seijsings rullande kiosker AB är ett företag som finns i Kävlinge. I seijsings rullande kiosker AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Sven Fredrik som är född 1985 och har titeln VD, Seijsing, Jonas Gert-Åke som är född 1974 och har titeln Vice VD, Persson, Sven Fredrik som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Seijsing, Jonas Gert-Åke som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Sven Joakim Mattias som är född 1974 och har titeln Suppleant, Lund, Göran Carl Vilhelm som är född 1952 och har titeln SuppleantDahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Revision Lena Dahlberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med seijsings rullande kiosker AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå seijsings rullande kiosker AB på telefon 070-4809575.

Bolaget skall bedriva utbildning och uthyrning av ambulerande korvkiosker, samt försäljning av mat och tillverkning och försäljning av rullande kiosker.

Idag är seijsings rullande kiosker AB av bolagstypen Aktiebolag.

seijsings rullande kiosker AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

seijsings rullande kiosker AB innehar ej F-skattsedel och seijsings rullande kiosker AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för seijsings rullande kiosker AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

seijsings rullande kiosker AB har 556728-2578 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.