LM:s mät- och ritservice AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns LM:s mät- och ritservice AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kävlinge här finns det många olika Aktiebolag. LM:s mät- och ritservice AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kävlinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

LM:s mät- och ritservice AB är momsregistrerat sedan2007-06-07 och har organisationsnummer 556727-2173.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 046-775163 alternativt besöka eller skicka post till LM:s mät- och ritservice AB på följande adress Märgelv. 6, 246 57, Barsebäck.

LM:s mät- och ritservice AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-06-07.

I LM:s mät- och ritservice AB så sitter följande personer i styrelsen: , Svensson, Bo Anders Georg som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Tillhandahålla mät- och byggprojekteringstjänster, byggnads- ritningar och konstruktionsritningar samt därmed jämförbar verksamhet. Därutöver skall bolaget kunna placera överskottslikviditet i svenska och utländska aktier samt aktiefoner, dock ej finansiell verksamhet som står under tillsyn av Finansinspektonen.