LÖDDEVILLAN AB

Skåne län

Information

LÖDDEVILLAN AB är ett av många företag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som LÖDDEVILLAN AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LÖDDEVILLAN AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-09-13.

LÖDDEVILLAN AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-03-02. Men sedan 2007-09-13 så har LÖDDEVILLAN AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Brynjev. 50, 246 34, Löddeköpinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LÖDDEVILLAN AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-709031.

Kävlinge arbetar för att företag som LÖDDEVILLAN AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LÖDDEVILLAN AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska tillhandahålla olika byggtjänster såsom ny-, till- och ombyggnad av bostadsfastigheter samt utföra underhållsarbeten och reparationer på såväl bostadsfastigheter och industri- fastigheter samt därmed jämförlig byggverksamhet.

Firmatecknare för LÖDDEVILLAN AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LÖDDEVILLAN AB och det är följande personer, Mattsson, Karl-Erik Ove som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Elsie Ann Marie som är född 1953 och har titeln Suppleant, Svahn, Lena Solvig Ann-Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Lena Svahn Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för LÖDDEVILLAN AB är 556725-2118.