AB Abbekås Villakonsult

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och AB Abbekås Villakonsult är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och AB Abbekås Villakonsult är ett av dem. Statusen för AB Abbekås Villakonsult är att Bolaget är aktivt.

AB Abbekås Villakonsult är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-02. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som AB Abbekås Villakonsult ska trivas.

AB Abbekås Villakonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Kävlinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling, fastighetsvärdering samt kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AB Abbekås Villakonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är AB Abbekås Villakonsult Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med AB Abbekås Villakonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-533067.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna.

De som är på något sätt har med AB Abbekås Villakonsult är Jilkén, Bo Sven-Georg som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Jilkén, Agneta Cristina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Jilkén, Bo Karl Daniel som är född 1975 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

AB Abbekås Villakonsult har 556725-1201 som sitt organisationsnummer.