Winfoor AB

Skåne län

Information

Winfoor AB är en verksamhet som finns i Kävlinge. I Winfoor AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berthilsson, Rikard Josef som är född 1967 och har titeln VD, Berthilsson, Rikard Josef som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Berthilsson, Camilla Margareta som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ekman, Paul Olof Jakob som är född 1958 och har titeln Revisor, Tremissis AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Winfoor AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Winfoor AB på telefon 070-8606314.

Bolaget ska bedriva utveckling och försäljning av teknik för energiproduktion och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Winfoor AB av bolagstypen Aktiebolag.

Winfoor AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Winfoor AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-20 och Winfoor AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-20.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Winfoor AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Winfoor AB har 556724-9999 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.