Trinto AB

Skåne län

Information

Bolagets verksamhet ska vara att förvalta och handla värdepapper, investera i fast och lös egendom samt driva arvoderat management konsulting.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trinto AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Trinto AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 2007-02-02 så skapades Trinto AB och företaget är har F-skattsedel Trinto AB har haft det sedan 2007-02-22.

Trinto AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-08

556722-6237 är organisationsnummret för företaget som finns i Kävlinge.

Just nu är Trinto AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Trinto AB så går det att nå dem via telefon på 070-8249944 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trinto AB är Smeby, Leif Christian som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Smeby, Christian som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Fogelberg, Carl Johan Fredrik som är född 1976 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .