Tak Under Tak i Skåne AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och Tak Under Tak i Skåne AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Tak Under Tak i Skåne AB är ett av dem. Statusen för Tak Under Tak i Skåne AB är att Bolaget är aktivt.

Tak Under Tak i Skåne AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-30. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där företaget finns i jobbar för att företag som Tak Under Tak i Skåne AB ska trivas.

Tak Under Tak i Skåne AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-12. I Kävlinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva montage av undertak och ljudisolering jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tak Under Tak i Skåne AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-12.

Idag är Tak Under Tak i Skåne AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Tak Under Tak i Skåne AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2268716.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tak Under Tak i Skåne AB är Möller, Anders Inge som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mårtensson, Bengt Jörgen som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Marie Liselott som är född 1963 och har titeln Suppleant, Vesterlund, Anne Maria Katharina som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor.

Tak Under Tak i Skåne AB har 556722-2137 som sitt organisationsnummer.