MEKTEK Industri & Skadeservice AB

Skåne län

Information

MEKTEK Industri & Skadeservice AB är en verksamhet som finns i Kävlinge. I MEKTEK Industri & Skadeservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vilhelmsen, Morten som är född 1962 och har titeln VD, Vilhelmsen, Morten som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Åsa Birgitta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Johnsson, Ulf Richard Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MEKTEK Industri & Skadeservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå MEKTEK Industri & Skadeservice AB på telefon 046-713330.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva sanering av teknisk utrustning för andra saneringsbolag, försäkringsbolag och industrier efter brand-, vatten- och haveriskador samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är MEKTEK Industri & Skadeservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

MEKTEK Industri & Skadeservice AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

MEKTEK Industri & Skadeservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-27 och MEKTEK Industri & Skadeservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MEKTEK Industri & Skadeservice AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

MEKTEK Industri & Skadeservice AB har 556722-0461 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.