Anders J Svensson Åkeri i Kävlinge AB

Skåne län

Information

Anders J Svensson Åkeri i Kävlinge AB är en verksamhet som finns i Kävlinge. I Anders J Svensson Åkeri i Kävlinge AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Jan Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Eva Anneli som är född 1965 och har titeln Suppleant, Tornqvist, Anna Jessica som är född 1976 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Anders J Svensson Åkeri i Kävlinge AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Anders J Svensson Åkeri i Kävlinge AB på telefon 070-2514966.

Bolaget ska bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Anders J Svensson Åkeri i Kävlinge AB av bolagstypen Aktiebolag.

Anders J Svensson Åkeri i Kävlinge AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Anders J Svensson Åkeri i Kävlinge AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-25 och Anders J Svensson Åkeri i Kävlinge AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-25.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Anders J Svensson Åkeri i Kävlinge AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Anders J Svensson Åkeri i Kävlinge AB har 556714-6245 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.