M L Isolering AB

Skåne län

Information

M L Isolering AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där M L Isolering AB finns. I Kävlinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. M L Isolering AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket M L Isolering AB har haft sedan 2007-02-22. M L Isolering AB har funnits sedan och 2007-02-22 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till M L Isolering AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lokes v. 10, 246 31, Löddeköpinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-4451866.

Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är M L Isolering AB Privat, ej börsnoterat.

M L Isolering AB har idag 556708-8579 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för M L Isolering AB

Bolaget ska bedriva isoleringsarbete såsom värme-, ljud- och vibrationsisolering samt annan därmed förenlig verksamhet.

I M L Isolering AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gullwi, Alf Marcus som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Gullwi, Johanna Therése som är född 1979 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .