Hultman Affärsinformation i Ålstorp AB

Skåne län

Information

I Kävlinge finns det ett Aktiebolag som heter Hultman Affärsinformation i Ålstorp AB. Det finns flera verksamheter som liknar Hultman Affärsinformation i Ålstorp AB i Skåne län. Kävlinge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hultman Affärsinformation i Ålstorp AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-12-23 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2006-07-25 så har Hultman Affärsinformation i Ålstorp AB varit registrerat och sedan 2007-01-11 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hultman Affärsinformation i Ålstorp AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Hultman Affärsinformation i Ålstorp AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Åkersorksv. 12, 246 52, Löddeköpinge. Vi ni istället prata med Hultman Affärsinformation i Ålstorp AB så kan ni göra det på 046-775465.

Bolaget skall bedriva försäljning av produkter och tjänster för företagsinformationssökning via databaser, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hultman, Pär-Arne som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultman, Carina Eleonore som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nilsson, Anders Kenneth som är född 1973 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Hultman Affärsinformation i Ålstorp AB har 556708-0147 som sitt organisationsnummer.