JR Polymer Aktiebolag

Skåne län

Information

JR Polymer Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som JR Polymer Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JR Polymer Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-05-25.

JR Polymer Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-05-05. Men sedan 2006-08-04 så har JR Polymer Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Högs Skolv. 27, 244 93, Kävlinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JR Polymer Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2018753.

Kävlinge arbetar för att bolag som JR Polymer Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JR Polymer Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med överskottspartier i huvudsak avseende plastråvaror och förvaltning av fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JR Polymer Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JR Polymer Aktiebolag och det är följande personer, Josefsson, Rustan Lennarth som är född 1960 och har titeln VD, Ahlgren, Louise Jeanette som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Rustan Lennarth som är född 1960 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars Christer som är född 1953 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JR Polymer Aktiebolag är 556703-5158.