Kattens Veterinär i Kävlinge AB

Skåne län

Information

Kattens Veterinär i Kävlinge AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Kattens Veterinär i Kävlinge AB finns. I Kävlinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kattens Veterinär i Kävlinge AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Kattens Veterinär i Kävlinge AB har haft sedan 2006-08-01. Kattens Veterinär i Kävlinge AB har funnits sedan och 2006-08-31 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kattens Veterinär i Kävlinge AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Nyg. 4, 244 30, Kävlinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-710650.

Kävlinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Kattens Veterinär i Kävlinge AB Privat, ej börsnoterat.

Kattens Veterinär i Kävlinge AB har idag 556701-5390 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kattens Veterinär i Kävlinge AB

Bolaget skall bedriva vetrinärverksamhet och försäljning av varor för husdjur samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Kattens Veterinär i Kävlinge AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Heger, Eva Elisabet som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Heger, Wolfgang Björn som är född 1960 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Ulf Martin Ingvar som är född 1972 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .