Ridhuset i Löddeköpinge AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och Ridhuset i Löddeköpinge AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ridhuset i Löddeköpinge AB är ett av dem. Statusen för Ridhuset i Löddeköpinge AB är att Bolaget är aktivt.

Ridhuset i Löddeköpinge AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-03-30. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ridhuset i Löddeköpinge AB ska trivas.

Ridhuset i Löddeköpinge AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-12. I Kävlinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva försäljning av ridsportsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ridhuset i Löddeköpinge AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-12.

Idag är Ridhuset i Löddeköpinge AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Ridhuset i Löddeköpinge AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-775152.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Ridhuset i Löddeköpinge AB är Paulsson, Eva Carina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Möller, Annika Edla som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Lars Patrik som är född 1969 och har titeln Suppleant, Paulsson, Clas Göran som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Henrik Lars Ingvar som är född 1968 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor.

Ridhuset i Löddeköpinge AB har 556700-9724 som sitt organisationsnummer.