Kävlinge Möllan AB

Skåne län

Information

Bolagets verksamhet skall vara att bedriva handel med verktygs- maskiner, svarvar, fräsar, valsar, bandsågar, borrmaskiner, verkstadspressar samt tillbehör, ävensom äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kävlinge Möllan AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Kävlinge Möllan AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 2006-03-24 så skapades Kävlinge Möllan AB och bolaget är har F-skattsedel Kävlinge Möllan AB har haft det sedan 2006-04-14.

Kävlinge Möllan AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-04-14

556700-6704 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kävlinge.

Just nu är Kävlinge Möllan AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Kävlinge Möllan AB så går det att nå dem via telefon på 0411-20500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kävlinge Möllan AB är von Wachenfeldt, Per Anders S som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Weidow, Per Anders som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nilsson, Henrik Lars Ingvar som är född 1968 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .