Jepson Technology AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och Jepson Technology AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Jepson Technology AB är ett av dem. Statusen för Jepson Technology AB är att Bolaget är aktivt.

Jepson Technology AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-03-15. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där företaget finns i jobbar för att företag som Jepson Technology AB ska trivas.

Jepson Technology AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17. I Kävlinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult- och systemutvecklingsarbete inom informationsteknikbranschen. Bolaget skall även bedriva och föreläsa om äventyrsaktiviteter för teambuilding och motivationsändamål samt bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jepson Technology AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17.

Idag är Jepson Technology AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Jepson Technology AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-772400.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Jepson Technology AB är Jepson, Bo-Rickard David som är född 1975 och har titeln VD, Jepson, Bo-Rickard David som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Jepson, Erika Birgitta som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jepson, Bo Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Sara Kristina som är född 1980 och har titeln Revisor, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Jepson Technology AB har 556699-6277 som sitt organisationsnummer.