GEMAB Affärsutveckling AB

Skåne län

Information

GEMAB Affärsutveckling AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där GEMAB Affärsutveckling AB finns. I Kävlinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. GEMAB Affärsutveckling AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket GEMAB Affärsutveckling AB har haft sedan 2006-03-30. GEMAB Affärsutveckling AB har funnits sedan och 2006-03-30 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till GEMAB Affärsutveckling AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Florav. 23, 244 41, Kävlinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-4930806.

Kävlinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är GEMAB Affärsutveckling AB Privat, ej börsnoterat.

GEMAB Affärsutveckling AB har idag 556699-4884 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för GEMAB Affärsutveckling AB

Konsultverksamhet, installation av affärssystem, projektledning och utbildning.

I GEMAB Affärsutveckling AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekström, Sven Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Gunnel Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nordblad, Carina Iréne som är född 1967 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .