Proactive Security AB

Skåne län

Information

Proactive Security AB är ett av många verksamheter som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Proactive Security AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Proactive Security AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-03-02.

Proactive Security AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-01-17.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lundåkrav. 2 A, 246 51, Löddeköpinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Proactive Security AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-505052.

Kävlinge arbetar för att verksamheter som Proactive Security AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Proactive Security AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva teknikspecialisttjänster inom datakommunikation och data säkerhet samt utbildning inom datakommunikation och data säkerhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Proactive Security AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Proactive Security AB och det är följande personer, Tegnér, Peter Arthur Georg som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sjögren, Jenny Margaretha som är född 1975 och har titeln Suppleant, Sjögren, Jenny Margaretha som är född 1975 och har titeln Delgivningsbar person, Rosén, Sven Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Proactive Security AB är 556696-8110.