Kvik Sverige AB

Skåne län

Information

Kvik Sverige AB är en verksamhet som finns i Kävlinge. I Kvik Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersen, Carsten Brunshöj som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Eriksson, Lennart Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Suppleant, Eriksson, Lennart Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Delgivningsbar person, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Folke Torbjörn som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kvik Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kvik Sverige AB på telefon 046-712343.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av köks- och badrumsinredning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kvik Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kvik Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kvik Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-09 och Kvik Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-05-22.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kvik Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kvik Sverige AB har 556696-3186 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.