Rikli Aktiebolag

Skåne län

Information

556691-9279 är organisationsnummer för bolaget Rikli Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rikli Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som Rikli Aktiebolag finns i.

Rikli Aktiebolag har varit registrerat sedan 2005-11-29 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rikli Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-23.

Rikli Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rikli Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Hagberg, Lars Göran

Vill ni komma i kontakt med Rikli Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Fackelrosv. 26, 246 51, Löddeköpinge

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom telecom, bedriva musikproduktion och annan verksamhet runt musiken samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rikli Aktiebolag och det är Hagberg, Lars Göran som är född 1947 och har titeln VD, Hagberg, Lars Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagberg, Ingegerd Berit Kristina som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hagberg, Hans Erik som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagberg, Karl Henrik Emanuel som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Ripa, Rickard Fritz som är född 1947 och har titeln Revisor