Högs Åkeri AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, äga och förvalta fast egendom samt äga och förvalta värdepapper, ävensom ikda därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Högs Åkeri AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Högs Åkeri AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 2005-11-22 så skapades Högs Åkeri AB och verksamheten är har F-skattsedel Högs Åkeri AB har haft det sedan 2005-12-15.

Högs Åkeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-12-15

556690-9205 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kävlinge.

Just nu är Högs Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Högs Åkeri AB så går det att nå dem via telefon på 070-9114102 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Högs Åkeri AB är Ekdahl, Hans Stefan Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekdahl, Marianne Caroline som är född 1960 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Martinsson, Bodil Else-Marie som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .