Irja Holst Förvaltning AB

Skåne län

Information

Irja Holst Förvaltning AB är ett företag som finns i Kävlinge. I Irja Holst Förvaltning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Forsberg Holst, Irja Karin som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Holst Forsberg, Per Åke som är född 1965 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Irja Holst Förvaltning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Irja Holst Förvaltning AB på telefon 070-4447218.

Bolaget ska bedriva handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter, import och export av varor såsom främst kläder, inredningsartiklar, möbler och motorcyklar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Irja Holst Förvaltning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Irja Holst Förvaltning AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Irja Holst Förvaltning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-18 och Irja Holst Förvaltning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Irja Holst Förvaltning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Irja Holst Förvaltning AB har 556686-8955 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.