Kävlinge Chark NM AB

Skåne län

Information

556684-6159 är organisationsnummer för verksamheten Kävlinge Chark NM AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kävlinge Chark NM AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som Kävlinge Chark NM AB finns i.

Kävlinge Chark NM AB har varit registrerat sedan 2005-08-17 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kävlinge Chark NM AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-15.

Kävlinge Chark NM AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kävlinge Chark NM AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kävlinge Chark NM AB så kan ni göra det på telefon genom 046-732935 eller genom brev på följande adress:
Gränsg. 5, 244 39, Kävlinge

Bolagets verksamhet är handel med livsmedel och handel och förvaltning av fast egendom och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kävlinge Chark NM AB och det är Gruber, Mikael Manne som är född 1964 och har titeln VD, Svensson, Mats Arne Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Gruber, Mikael Manne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,