Lexcon Engineering AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och Lexcon Engineering AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Lexcon Engineering AB är ett av dem. Statusen för Lexcon Engineering AB är att Bolaget är aktivt.

Lexcon Engineering AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-07-13. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där företaget finns i jobbar för att företag som Lexcon Engineering AB ska trivas.

Lexcon Engineering AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-06. I Kävlinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom process-, verkstads-, petrokemisk-, byggnadsindustri samt liknande teknikområden. Tillverkning och handel med produkter inom ovannämnda områden områden. Handel och förvaltning av fast egendom och värdepapper. Import och tillverkning av inredningsdetaljer, VVS-artiklar, samt produkter inom ovannämnda verksamhetsområden. Verka som hantverkare inom verkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lexcon Engineering AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-06.

Idag är Lexcon Engineering AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Lexcon Engineering AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-706652.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Lexcon Engineering AB är Pålsson, Mats Erik Jonas som är född 1968 och har titeln VD, Lexholm, Jon Tobias som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Mats Erik Jonas som är född 1968 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Lexcon Engineering AB har 556683-7786 som sitt organisationsnummer.