Köksbutiken i Löddeköpinge AB

Skåne län

Information

Köksbutiken i Löddeköpinge AB är ett av många bolag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Köksbutiken i Löddeköpinge AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Köksbutiken i Löddeköpinge AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-11-24.

Köksbutiken i Löddeköpinge AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-07-11. Men sedan 2005-11-24 så har Köksbutiken i Löddeköpinge AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bygdeg. 1, 244 31, Kävlinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Köksbutiken i Löddeköpinge AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-713150.

Kävlinge arbetar för att bolag som Köksbutiken i Löddeköpinge AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Köksbutiken i Löddeköpinge AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning och marknadsföring av vitvaror, hushållsmaskiner, byggnadsmaterial och trädgårdsredskap samt äga och förvalta fast och lös egendom samt aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Köksbutiken i Löddeköpinge AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Köksbutiken i Löddeköpinge AB och det är följande personer, Törngren, Dan Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Törngren, Florens Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Köksbutiken i Löddeköpinge AB är 556683-4924.