B N Konsult Lift & Transport AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och entrepenadverksamhet inom bygg- och anläggningsindustrin samt för tunga lyft och transporter inom bygg- och anläggningsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för B N Konsult Lift & Transport AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är B N Konsult Lift & Transport AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 2005-07-01 så skapades B N Konsult Lift & Transport AB och företaget är har F-skattsedel B N Konsult Lift & Transport AB har haft det sedan 2005-10-20.

B N Konsult Lift & Transport AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-10-20

556682-7381 är organisationsnummret för företaget som finns i Kävlinge.

Just nu är B N Konsult Lift & Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med B N Konsult Lift & Transport AB så går det att nå dem via telefon på 046-734295 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Nilsson, Bengt Ove

Följande personer är på något sätt aktiva inom B N Konsult Lift & Transport AB är Nilsson, Bengt Ove som är född 1944 och har titeln VD, Nilsson, Bengt Ove som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karl Oskar som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sofie som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Solvig Ulla Margareta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln RevisorSkånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .