ebs environment & bio solutions AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsult-, rådgivnings- och agentverksamhet inom området miljöteknik.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ebs environment & bio solutions AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är ebs environment & bio solutions AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 2005-05-16 så skapades ebs environment & bio solutions AB och verksamheten är har F-skattsedel ebs environment & bio solutions AB har haft det sedan 2005-08-05.

ebs environment & bio solutions AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-05

556680-6310 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kävlinge.

Just nu är ebs environment & bio solutions AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med ebs environment & bio solutions AB så går det att nå dem via telefon på 046-734922 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom ebs environment & bio solutions AB är Persson, Per Stefan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ingrid Hillevi som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.