Brohuset AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och Brohuset AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Brohuset AB är ett av dem. Statusen för Brohuset AB är att Bolaget är aktivt.

Brohuset AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-03-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Brohuset AB ska trivas.

Brohuset AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-07. I Kävlinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva försäljning av hem-, trädgård- och fritidsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Brohuset AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-07.

Idag är Brohuset AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Brohuset AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-4352450.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Brohuset AB är Hall, Per Robert som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Eivor Gun-Marie som är född 1944 och har titeln Suppleant, Johnsson, Ulf Richard Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Brohuset AB har 556677-5523 som sitt organisationsnummer.