Stellans Plåtslageri AB

Skåne län

Information

Stellans Plåtslageri AB är ett bolag som finns i Kävlinge. I Stellans Plåtslageri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Anders Stellan Mattias som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Tina Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Hjelm, Sven Håkan som är född 1967 och har titeln Revisor, Klockervold, Jon Andreas som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stellans Plåtslageri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stellans Plåtslageri AB på telefon 073-5935931.

Föremålet för bolagets verksamhet är plåtslageri, byggnadsarbete, handel och förvaltning av fast egendom och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stellans Plåtslageri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Stellans Plåtslageri AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Stellans Plåtslageri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-03-17 och Stellans Plåtslageri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-03-17.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stellans Plåtslageri AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Stellans Plåtslageri AB har 556676-7314 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.