El och Telecomteknik i Löddeköpinge AB

Skåne län

Information

El och Telecomteknik i Löddeköpinge AB är ett av många företag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som El och Telecomteknik i Löddeköpinge AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

El och Telecomteknik i Löddeköpinge AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-03-03.

El och Telecomteknik i Löddeköpinge AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-01-26. Men sedan 2005-03-03 så har El och Telecomteknik i Löddeköpinge AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vildkaninv. 9, 246 50, Löddeköpinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på El och Telecomteknik i Löddeköpinge AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2454608.

Kävlinge arbetar för att företag som El och Telecomteknik i Löddeköpinge AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för El och Telecomteknik i Löddeköpinge AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska utföra elinstallationer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för El och Telecomteknik i Löddeköpinge AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till El och Telecomteknik i Löddeköpinge AB och det är följande personer, Lindeberg, Per Andreas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindvall, Sven Johan Patrick som är född 1970 och har titeln Suppleant, Dillon Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för El och Telecomteknik i Löddeköpinge AB är 556675-3322.