Center Syd 14:11 AB

Skåne län

Information

Bolaget ska äga och förvalta fast egendom samt värdepapper och annan lös egendom samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Center Syd 14:11 AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Center Syd 14:11 AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 2004-12-13 så skapades Center Syd 14:11 AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556672-2889 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kävlinge.

Just nu är Center Syd 14:11 AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Center Syd 14:11 AB så går det att nå dem via telefon på 070-4914415 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Center Syd 14:11 AB är Vagner Johannesen, Mette som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Liu, Maggie Yanyan som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Vagner Jensen, Ole som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Vagner, Lotte som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Nihlén, Anders Jan-Hugo som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.