PreCont AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva bevakning, leveranskontroll, utpasseringskontroll, försäljningskontroll samt kvalitetskontroll inom detaljhandel och restauranger, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PreCont AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är PreCont AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 2004-12-04 så skapades PreCont AB och verksamheten är har F-skattsedel PreCont AB har haft det sedan 2005-02-03.

PreCont AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-02-03

556671-7095 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kävlinge.

Just nu är PreCont AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med PreCont AB så går det att nå dem via telefon på 08-41013171 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom PreCont AB är Malmqvist, Leif Robert Emanuel som är född 1982 och har titeln VD, Malmqvist, Leif Robert Emanuel som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmqvist, Leif Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Malmqvist, Britta Eileen som är född 1957 och har titeln Suppleant, Dahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Lena Dahlberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.