Elegance AB

Skåne län

Information

556671-4605 är organisationsnummer för företaget Elegance AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elegance AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som Elegance AB finns i.

Elegance AB har varit registrerat sedan 2004-12-02 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elegance AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-03.

Elegance AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Elegance AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Elegance AB så kan ni göra det på telefon genom 040-189910 eller genom brev på följande adress:
Stålkuleg. 2, 212 28, Malmö

Bolagets verksamhet skall vara försäljning partihandel inom verkstad och VVS.

Det finns olika personer som har en koppling med Elegance AB och det är Rasmussen, John som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Parada Espinoza, Sylvia Veronica som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lexryd, Ann-Lis Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Lundabygdens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,