Maria Nielsen Trend AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva försäljning inom sko- och klädbranschen, förvaltning av fastigheter, äga och förvalta fast egendom och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Maria Nielsen Trend AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Maria Nielsen Trend AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 2004-11-24 så skapades Maria Nielsen Trend AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556671-1668 är organisationsnummret för företaget som finns i Kävlinge.

Just nu är Maria Nielsen Trend AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Maria Nielsen Trend AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Maria Nielsen Trend AB är Nielsen, Annie Maria Elisabeth som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Moberg, Lars Johan Gunnar som är född 1967 och har titeln Suppleant, Albertsen, Nils Vilhelm som är född 1955 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .