Ytskyddskonsult MP AB

Skåne län

Information

556669-8154 är organisationsnummer för bolaget Ytskyddskonsult MP AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ytskyddskonsult MP AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som Ytskyddskonsult MP AB finns i.

Ytskyddskonsult MP AB har varit registrerat sedan 2004-11-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ytskyddskonsult MP AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-16.

Ytskyddskonsult MP AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ytskyddskonsult MP AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ytskyddskonsult MP AB så kan ni göra det på telefon genom 046-142590 eller genom brev på följande adress:
Björnstorpsv. 3, 244 71, Dösjebro

Bolaget ska utföra funktionsbeskrivningar på ytskikt inom måleribranschen, bedriva måleriverksamhet samt handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ytskyddskonsult MP AB och det är Pålsson, Mats Jörgen som är född 1963 och har titeln VD, Pålsson, Mats Jörgen som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Britt-Marie Elisabeth som är född 1962 och har titeln Suppleant, Rylander, Bengt Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,