MT Nielsen Holding AB

Skåne län

Information

I Kävlinge finns det ett Aktiebolag som heter MT Nielsen Holding AB. Det finns flera bolag som liknar MT Nielsen Holding AB i Skåne län. Kävlinge är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

MT Nielsen Holding AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-02-09 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2004-10-19 så har MT Nielsen Holding AB varit registrerat och sedan 2005-02-09 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är MT Nielsen Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med MT Nielsen Holding AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Center Syd, 246 41, Löddeköpinge. Vi ni istället prata med MT Nielsen Holding AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva försäljning inom sko- och klädesbranschen. Äga aktier i dotterbolag, förvaltning av fastigheter äga och förvalta fast egendom och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Nielsen, Annie Maria Elisabeth som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Moberg, Lars Johan Gunnar som är född 1967 och har titeln Suppleant, Albertsen, Nils Vilhelm som är född 1955 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

MT Nielsen Holding AB har 556668-7306 som sitt organisationsnummer.