Jerslers VVS-montage AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är service och installationer inom VVS-branschen. Bolaget skall även förvalta fast och lös egendom, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jerslers VVS-montage AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Jerslers VVS-montage AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 2004-09-07 så skapades Jerslers VVS-montage AB och företaget är har F-skattsedel Jerslers VVS-montage AB har haft det sedan 2004-09-23.

Jerslers VVS-montage AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-09-23

556666-0378 är organisationsnummret för företaget som finns i Kävlinge.

Just nu är Jerslers VVS-montage AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Jerslers VVS-montage AB så går det att nå dem via telefon på 0413-61280 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jerslers VVS-montage AB är Jersler, Tordh Jonas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Jan Peter som är född 1959 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .