Constructor Ek, Bohman, Sollerhed Fastighets AB

Skåne län

Information

556660-2453 är organisationsnummer för bolaget Constructor Ek, Bohman, Sollerhed Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Constructor Ek, Bohman, Sollerhed Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som Constructor Ek, Bohman, Sollerhed Fastighets AB finns i.

Constructor Ek, Bohman, Sollerhed Fastighets AB har varit registrerat sedan 2004-04-17 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Constructor Ek, Bohman, Sollerhed Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-13.

Constructor Ek, Bohman, Sollerhed Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Constructor Ek, Bohman, Sollerhed Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Constructor Ek, Bohman, Sollerhed Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Fågel Fenix v. 4, 246 42, Löddeköpinge

Bolaget ska bedriva förvaltning av fastigheter samt uthyrning av lokaler samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Constructor Ek, Bohman, Sollerhed Fastighets AB och det är Ek, Lars Mårten som är född 1968 och har titeln VD, Bohman, Bengt-Göran som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ek, Lars Mårten som är född 1968 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor,