Örja Lantbruks AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och Örja Lantbruks AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Örja Lantbruks AB är ett av dem. Statusen för Örja Lantbruks AB är att Bolaget är aktivt.

Örja Lantbruks AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-07. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där företaget finns i jobbar för att företag som Örja Lantbruks AB ska trivas.

Örja Lantbruks AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-18. I Kävlinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lantbruksverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Örja Lantbruks AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-18.

Idag är Örja Lantbruks AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Örja Lantbruks AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-775545.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Örja Lantbruks AB är Hamilton, Ian Wathier Jonathan som är född 1949 och har titeln VD, Hamilton, Ian Wathier Jonathan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Holme, Jan Olof Magnus som är född 1950 och har titeln Suppleant, Holmgren, Bengt Olof Peter som är född 1947 och har titeln Revisor, Theander, Ann Charlotte som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Peter Holmgren Revisionsbyrå HB som är född och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Örja Lantbruks AB har 556659-5418 som sitt organisationsnummer.