Nosco AB

Skåne län

Information

Nosco AB är en verksamhet som finns i Kävlinge. I Nosco AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Arvesen, Christina Michaela Valborg som är född 1962 och har titeln VD, Arvesen, Christina Michaela Valborg som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvesen, Hans Arve som är född 1964 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nosco AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nosco AB på telefon 073-7555026.

Aktiebolagets verksamhet ska vara konsultverksamhet, utbildning och service med inriktning affärsutveckling, ekonomi och datorteknik samt därmed förenlig verksamhet. Försäljning av mjukvara, hårdvara, förbrukningsmaterial och ergonomsiska hjälpmedel för kontorsarbetsplatser, litteratur, utvecklingsverktyg för företag till exempel analysverktyg och checklistor. Annons- och reklamverksamhet, företagsledning, företags- administration, kontorstjänst. Undervisning utbildning, anordnande av handledning instruktion, underhållning, sport- och idrottsverksamhet, kulturverksamhet.

Idag är Nosco AB av bolagstypen Aktiebolag.

Nosco AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nosco AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-04-01 och Nosco AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-04-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nosco AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Nosco AB har 556657-9743 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.