Lödde Husbilar AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och uthyrning av husvagnar, husbilar, släpfordon samt andra påhängsvagnar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lödde Husbilar AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Lödde Husbilar AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 2004-03-16 så skapades Lödde Husbilar AB och bolaget är har F-skattsedel Lödde Husbilar AB har haft det sedan 2004-04-15.

Lödde Husbilar AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-15

556657-8273 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kävlinge.

Just nu är Lödde Husbilar AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Lödde Husbilar AB så går det att nå dem via telefon på 046-709840 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lödde Husbilar AB är Jakobsson, Bengt Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Siv Ethel Irene som är född 1958 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Bjärehäll, Anders Ola som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .