Lovlund Retail Marketing Consulting LRMC AB

Skåne län

Information

Lovlund Retail Marketing Consulting LRMC AB är ett bolag som finns i Kävlinge. I Lovlund Retail Marketing Consulting LRMC AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Abdulhalime, Abdulmatin som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Haidari, Malika som är född 1987 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lovlund Retail Marketing Consulting LRMC AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lovlund Retail Marketing Consulting LRMC AB på telefon 046-712215.

Bolaget skall bedriva konsltverksamhet inom handel, marknadsföring och förvaltning.

Idag är Lovlund Retail Marketing Consulting LRMC AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lovlund Retail Marketing Consulting LRMC AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lovlund Retail Marketing Consulting LRMC AB innehar ej F-skattsedel och Lovlund Retail Marketing Consulting LRMC AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2010-03-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lovlund Retail Marketing Consulting LRMC AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Lovlund Retail Marketing Consulting LRMC AB har 556651-8204 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.