MEKTEK Elektroniksanering Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns MEKTEK Elektroniksanering Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kävlinge här finns det många olika Aktiebolag. MEKTEK Elektroniksanering Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kävlinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

MEKTEK Elektroniksanering Aktiebolag är momsregistrerat sedan2003-09-18 och har organisationsnummer 556647-8086.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 046-713330 alternativt besöka eller skicka post till MEKTEK Elektroniksanering Aktiebolag på följande adress Bromsg. 5, 261 35, Landskrona.

MEKTEK Elektroniksanering Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-09-18.

I MEKTEK Elektroniksanering Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Hansen, Åsa Birgitta som är född 1960 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva sanering av teknisk utrustning för andra saneringsbolag, försäkringsbolag och industrier efter brand-, vatten- och haveriskador samt idka annan därmed förenlig verksam- het.