Hästacus AB

Skåne län

Information

Hästacus AB är en verksamhet som finns i Kävlinge. I Hästacus AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Erlandsson, Sven Torbjörn som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Sven Erland som är född 1942 och har titeln Suppleant, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hästacus AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hästacus AB på telefon 046-776477.

Bolaget ska investera i hästar samt bedriva inköp och försäljning av relaterade produkter och tjänster ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hästacus AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hästacus AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hästacus AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-13 och Hästacus AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-02-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hästacus AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hästacus AB har 556638-1272 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.