Jonte Engdahl Motorsports AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tävlingsverksamhet inom motorcross, träningsläger och föreläsningar, försäljning av mc-produkter, uthyrning av personliga tjänster främst inom verkstadsindustrin, reparationer och service av mc, import av mc och mc-produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jonte Engdahl Motorsports AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Jonte Engdahl Motorsports AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 2003-01-14 så skapades Jonte Engdahl Motorsports AB och verksamheten är har F-skattsedel Jonte Engdahl Motorsports AB har haft det sedan 2003-02-13.

Jonte Engdahl Motorsports AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-02-13

556637-3451 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kävlinge.

Just nu är Jonte Engdahl Motorsports AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Jonte Engdahl Motorsports AB så går det att nå dem via telefon på 046-712601 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jonte Engdahl Motorsports AB är Engdahl, Anders Jonas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Engdahl, Pernilla Helena som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nilsson, Henrik Lars Ingvar som är född 1968 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .