Alladin Mäklare AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Alladin Mäklare AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kävlinge här finns det många olika Aktiebolag. Alladin Mäklare AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kävlinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Alladin Mäklare AB är momsregistrerat sedan2002-11-28 och har organisationsnummer 556635-2398.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-514444 alternativt besöka eller skicka post till Alladin Mäklare AB på följande adress Nyg. 2, 244 30, Kävlinge.

Alladin Mäklare AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-11-28.

I Alladin Mäklare AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Andersson, Fritz Roland som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Andersson, Anna-Karin Cecilia som är född 1982 och har titeln Suppleant , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri, fastighetsvärdering, äga och förvalta aktier och värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.